Maxxis Ardent Race TR EXO, 3C MaxxSpeed

 64,50

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,
Wissen
Gewicht Niet beschikbaar
Bandbreedte

2.20 inch, 2.35 inch

Geschikt voor

Mountainbike

Merk

Maxxis

Tubeless ready?

Ja

Product details

Beschrijving

De 29″ Maxxis Ardent Race is de ideale mountainbikeband voor XC parcoursen en endurance evenementen. Met het middel hoge noppenprofiel overbrugt de Ardent Race het gat tussen de XC-georiënteerde Ikon en de trail-georiënteerde Ardent. De middelste noppen van het loopvlak zijn oplopend in hoogte wat de rolweerstand verminderd. De noppen aan zijkant zijn onder een hoek  en verspringend aangebracht om goede tractie te bieden in de bochten. De Ardent Race is de ideale band voor jouw volgende XC race of Epic trail tocht.

De Ardent Race is tubeless ready en verkrijgbaar in breedtematen 2.20 inch en 2.35 inch in de kleur zwart.

EXO protection is een extreem snijbestendig en slijtvast materiaal dat is toegevoegd aan de zijwangen van de mountainbike band. Deze dicht geweven stof is lichtgewicht en zeer flexibel, waardoor de prestaties van de band niet worden verminderd. Kies de banden met EXO Protection voor rotsachtige en verraderlijke trails, waarbij de kans op insnijdingen en beschadigingen aan de zijwangen groot is.

3C MaxxSpeed is de technologie die wordt gebruikt in de cross country en enduro banden. De twee compounds in de buitenlaag zijn speciaal gemaakt om de rolweerstand en slijtage te verminderen en de tractie te verhogen.

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Bandbreedte

2.20 inch, 2.35 inch

Geschikt voor

Mountainbike

Merk

Maxxis

Tubeless ready?

Ja

0
Maxxis-Aspen-Race-buitenband-mountainbike