Maxxis Ikon Skinwall TR EXO, 3C MaxxSpeed

 64,50

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , ,
Wissen
Gewicht Niet beschikbaar
Bandbreedte

2.20 inch

Geschikt voor

Mountainbike

Merk

Maxxis

Tubeless ready?

Ja

Product details

Beschrijving

De 29″ Maxxis Ikon is de band voor racers die een lichtgewicht wedstrijdband zoeken. Met de 3C MaxxSpeed, een dicht ontworpen noppenprofiel dat het loopvlak soepel lopend maakt, de Ikon biedt uitstekende prestaties in alle condities. Dit is de ideale band voor wedstrijden en maakt zijn verwachten waar als een echte raceband. Met de Skinwall heeft deze band een prachtige old-school look, waarmee je zeker zal opvallen.

De Ikon is tubeless ready en verkrijgbaar in de breedtemaat 2.20 inch in skinwall stijl.

EXO protection is een extreem snijbestendig en slijtvast materiaal dat is toegevoegd aan de zijwangen van de mountainbike band. Deze dicht geweven stof is lichtgewicht en zeer flexibel, waardoor de prestaties van de band niet worden verminderd. Kies de banden met EXO Protection voor rotsachtige en verraderlijke trails, waarbij de kans op insnijdingen en beschadigingen aan de zijwangen groot is.

3C MaxxSpeed is de technologie die wordt gebruikt in de cross country en enduro banden. De twee compounds in de buitenlaag zijn speciaal gemaakt om de rolweerstand en slijtage te verminderen en de tractie te verhogen.

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Bandbreedte

2.20 inch

Geschikt voor

Mountainbike

Merk

Maxxis

Tubeless ready?

Ja

0
maxxis-ikon-buitenband-mountainbikemaxxis-minion-dhf-buitenband-mountainbike